home » Dag -1

GEGROET

Gegroet vrìnden. Het is dag -1 van het Peru avontuur. Dat kan maar één ding betekenen. Morgen is dag 0. Dat kan maar één ding betekenen. Morgen zit ik met mijn gespannen reet op een vliegtuigstoeltje opweg naar het onbekende. 6 weken waarvan ik nog geen flauw idee heb wat de inhoud hiervan zal zijn. 

 

Nu heb ik natuurlijk heel veel zin in het feit dat ik vannacht niet kan slapen en dat ik morgen 26 uur onderweg ben en dat ik een overstap van 8 uur heb en dat mijn buurman in het vliegtuig zal stinken en dat ik dingen vergeet en dat ik ziek kan worden en dat mijn oren ploppen in het vliegtuig en dat ik geen idee heb hoe een overstap werkt of hoe je je bagage moet inchecken. Maar ik heb het meest zin om 6 weken lang te doen wat ik wil en zin in heb, te dansen, mooie mensen te ontmoeten, bergen te beklimmen, in de regen te dansen en om keihard te genieten. 

 

Ik hou jullie op de hoogte. Hoe? Geen idee. Waarschijnlijk vage gedichtjes, te scherpe foto's, te uitgebreide verhalen over dingen waar ik te enthousiast over ben geworden, filmpjes en hoe je ook maar herinneringen over kan brengen. Jullie horen van me!

Handzwaai,

Astrid

Reactie plaatsen

Reacties

Natalja Hoekwater
3 jaar geleden

Hoi Astrid,

Wat een fantastische uitdaging en avontuur!
Ik wil je heel veel plezier toewensen.
Geniet van de prachtige natuur en cultuur.
Maak foto's en schrijf vooral... Ik geniet van de mooie, grappige, verrassende breinbrekers en breisels en volg je graag!!!

Pas goed op je zelf en veel wandelplezier!!
Groeten Natalja

Danique
3 jaar geleden

Lieve As, ik ontvang graag iedere dag een foto van je gezicht, beloofd? Ontzettend veel plezier en ga jij lekker die dansjes ontmoeten en mensen doen. Dikke kus

Charissa
3 jaar geleden

Hey Assie geniet van je avontuur.
Veel plezier en doe voorzichtig.
Gr charissa

Debbie
3 jaar geleden

Hee Astrid,

Geniet van je welverdiende vakantie!