home » Ik vergeet

IK VERGEET

Ik vergeet mijn planten water te geven, ik vergeet mijn kleding te wassen, ik vergeet mijn kleding uit de was te halen, ik vergeet mijn tanden te poetsen, ik vergeet wc papier te kopen, ik vergeet mijn broers verjaardag, ik vergeet een met interesse gevuld Whatsappje te sturen, ik vergeet wat je zegt. Ik vergeet mijn omgeving en ik vergeet mijzelf. Ben ik nog iets vergeten? Ja dat ik vaak vergeet wat ik vergeten ben.

 

Ik studeer, ik werk, ik heb een sociaal leven, ik eet, ik slaap soms, ik stap op mijn fiets, ik verdien geld, ik doe toffe dingen. Ik doe dingen, maar ik vergeet. 'Hoe is het met je?' "Ja vet goed! Maar druk, druk, druk, maar goed volgende week is er weer rust." Haha. Ik zeg dit al twee maanden lang, leef in de illusie dat de week erop ruimte is om op mijn bed te liggen met mijn benen in de lucht en na te denken over of ik nou meer van gras of van mos houd.

 

Ik vul namelijk mijn rust op met vrijetijdsbesteding. Ik sport, ik diner samen, ik drink bier, ik speel spelletjes, ik ga naar een concert, ik ga naar een feestje, ik ga op pad. Al deze activiteiten staan minstens zeven dagen van te voren in mijn agenda. Ze vullen de uren van mijn dag. Hoe vrij is mijn vrije tijd dan nog? Hoe vrij kan ik dan nog denken? Niet, want ik vergeet.

 

Dus bij deze. Het gaat niet goed met me (ook niet slecht), want ik ben er niet voor de mensen waarvoor ik er wil zijn, zoals voor mezelf. En bij deze, ik ben druk, druk, druk. En volgende week ook, en daarna ook. En als ik het niet zou zijn, dan zei ik het je niet. Je ziet me wel verschijnen, ik zal je niet vergeten.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.